Κωδικός: 01-0122 Μακροχρόνια

🏨 Απόφοιτος του κλάδου Hospitality Management με πρακτική εμπειρία σε τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, όπως το La Carmela Boracay, το εστιατόριο Dulang και το θέρετρο Ban-aw. Έχει εργαστεί ως βοηθός μάγειρα και σερβιτόρος, ενώ έχει ολοκληρώσει πρακτική άσκηση (OJT) σε ξενοδοχειακό περιβάλλον, αποκτώντας ουσιαστική κατανόηση του τρόπου λειτουργίας ξενοδοχείων και εστιατορίων. Διαθέτει καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα συνεργασίας και διαχείρισης χρόνου.

📌 Είναι κατάλληλος για θέσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια ή τουριστικά θέρετρα, όπως σερβιτόρος, βοηθός κουζίνας, βοηθός υποδοχής ή προσωπικό επισιτισμού. Το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο σε συνδυασμό με την πρακτική εμπειρία τον καθιστούν ιδανικό για ρόλους με άμεση εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη καθημερινών λειτουργιών φιλοξενίας.


Επαγγελματική Εμπειρία

Πρακτική Άσκηση (OJT) – La Carmela Boracay

  • Υποστήριξη σε καθήκοντα επισιτισμού και φιλοξενίας

Βοηθός Μάγειρα – Εστιατόριο Dulang

  • Βοήθεια στην προετοιμασία φαγητού και καθαριότητα χώρου κουζίνας

Σερβιτόρος – Θέρετρο Ban-aw

  • Εξυπηρέτηση πελατών, λήψη και παράδοση παραγγελιών, καθαρισμός τραπεζιών

Εκπαίδευση

🎓 Πτυχίο Επιστημών στη Διαχείριση Φιλοξενίας
2015 – 2019

🏫 Εθνικό Λύκειο Sto Thomas
2014 – 2015

🏫 Δημοτικό Σχολείο Tandoc Panggalangan
2009 – 2010


Δεξιότητες

🔸 Προσαρμοστικότητα
🔸 Διαχείριση χρόνου
🔸 Επικοινωνία


Γλώσσες

🇬🇧 Αγγλικά
🇵🇭 Φιλιππινέζικα


Προσωπικά Στοιχεία

Ημερομηνία Γέννησης: 29 Ιανουαρίου 1998


Είμαι έτοιμος να εργαστώ με αφοσίωση σε κάθε ρόλο που μου ανατεθεί, με στόχο να αναπτυχθώ επαγγελματικά και να προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες και την ομάδα μου. Προσαρμόζομαι εύκολα και συνεργάζομαι αποτελεσματικά με διαφορετικά άτομα και καταστάσεις.

Ειδικότητες
Shopping Basket